# a lehetőségek

Projektek vezetése

Több éves szakmai tapasztalatomat és korrekt, precíz hozzáállásomat ajánlom.  Hiszem, hogy segítségemmel, jó problémamegoldó képességemmel a projekteket a körülmények figyelembevételével a legjobb eredmények mellett tudjuk leszállítani.

Az iránytásom alatt a költségeket, a határidőt és az eredményt is kifejezetten fontosnak tartom. Egy egy projektet a legjobbnak ítélt agilis vagy éppen hagyományos módszertan szerint viszek / viszünk végig.

01

Módszertani tanácsadás

Karrierem során megtanultam, nem minden esetben önmagában a konkrét cél elérése a legfontosabb. Sokszor egy rendszert nem csak átadni kell, gondoskodni szükséges annak fenntartható, optimális működéséről is.

Széleskörű tapasztalatommal az általam tanított csapatoknál igyekszem ezen megtanult elveket átadni és megtanítani a kollégáknak is. Munkám során szükség esetén konkrét módszertani elveket / elemeket vezetünk be, megtanuljuk mit jelent folyamatosan fejlődni.

02

Elemzés & Tervezés

Okleveles, szoftverfejlesztő mérnök-informatikusként az egyetem, majd később a szakmai életem során a munkáim megtanítottak, hogy a célok elérése érdekében azoknak, akár kisebb elemekre bontva, folyamatosan szem előtt kell lenniük a döntéseink során, tágabb kontextusban is látnunk kell őket.Elemzői szerepkörben végzett munkám során – legyen az egy specifikáció, egy architektúra ábra, vagy egy ütemezés készítése – a logikus gondolkodás, a megértést segítő vizualitás, a célok megértése kiemelten jelentőpséggel bír.

03

Szoftver szállítás

Szakterületükön elismert partnereim segítségével állok rendelkezésedre, hogy megtaláljuk az igényedihez legjobban illeszkedő, egyedi szoftvermegoldás(oka)t. Tervezéstől, a megvalósításon át, egészen a bevezetés utáni időszakig, a teljes szoftverfejlesztési életcikluson keresztül. Partnereimmel mindig hoszútávú partnerségre törekszünk, így a rád szabott funkcionalitás mellett garanciát is vállalunk az általunk készített szoftverekre, mindamellett, hogy a jó kapcsolatot az általam biztosított őszinte kommunikáció is szolgálja.

04

AGILIS TANÁCSADÁS

Folyamatok, módszerek áttekintése. Szoftverfejlesztési módszertan fejlesztés a gyakorlatban. Hatékonyság javítása.

AGILIS PROJEKTVEZETÉS

Agilis, vagy hagyományos, vízesés jellegű projektek operatív vezetése, külső támogatása.

PO / SM / BA SZEREPKÖRÖK

Több éves szakmai tapasztalat fejlesztéshez kapcsolódó szerepkörökben. Pl. Scrum master, product owner, üzleti elemző.

WEBES MEGOLDÁSOK

Teljeskörű webes alkalmazás szállítás, bevezetés támogatás.

MOBIL ALKALMAZÁSOK

Mobilalkalmazások szállítása / bevezetés támogatás.

LOW-CODING

Alacsony kódolás szükségletű, egyedi igényeket kielégítő költségtakarékos megoldások ajánlása, életút menedzsment.

ÜZLETI INTELLIGENCIA

Adattárház / üzleti intelligencia rendszerek bevezetése, támogatás.

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS, ERP

Több éves tapasztalat ügyviteli folyamatokban. Többrétű vállalati tapasztalat. Támogatás.

CHATBOT MEGOLDÁSOK

A piacon elérhető legjobb chatbot megoldások elérhetővé tétele. Bevezetés támogatás.

Küldj egy rövid üzenetet akár a honlapon keresztük, vagy e-mailt az info@agilismegoldasok.hu címre - telefonon is kereshetsz természetesen -, arról, hogy mi az ami foglalkoztat, milyen megoldandó problémával, kérdéssel találtad magad szemben. Következő lépésként megszervezünk egy online vagy személyes (díjtalan) konzultációs megbeszélést, ahol részleteseben átbeszéljük mire lenne szükséged, s egyúttal megnézzük, hogy valóban tudok-e Neked segíteni. Végül ajánlatadásra kerül sor. Let's keep it simple.

Anim pariatur cliche reprehenderit, enim eiusmod high life accusamus terry richardson ad squid. 3 wolf moon officia aute, non cupidatat skateboard dolor brunch. Food truck quinoa nesciunt laborum eiusmod brunch 3 wolf moon tempor sunt aliqua put a bird